Equips digitals

A part dels equips informàtics i d’audiovisuals comentats en altres apartats, l’Escola disposa de tres estacions de treball per a la captura i tractament posterior de la imatge digital, una situada a l’aula d’informàtica (Estació 1), una al laboratori de fotografia (Estació 2) i una altra al laboratori de biologia (Estació 3).

Estació 1. Destinada a la captura (escàner) i edició d’imatge digital (fotografia i vídeo) d’alta qualitat i a la maquetació de la revista TRIMESTRAL de l’Escola.
Hardware i perifèrics: ordinador iMac de 24 polsades, Escàner Epson V700 i PC Windows amb pantalla de 24 polsades.
Software:  Adobe CREATIVE SUITE DESIGN STANDARD*, Adobe PREMIERE PRO*, Adobe DREAMWEAVER*, Adobe Photoshop LIGHTROOM*, Macromedia FLASH professional*, Adobe Creative Cloud****.

Estació 2. Destinada a la captura (fotografia) i a la impressió de qualitat a l’escola (exposicions de fotografia, pòsters dels treballs de recerca, treballs específics de fotografia, plàstica i dibuix DIN-A3...).
Càmeres: Olympus E-330**, Olympus E-30****, Canon SX20 IS, Canon EOS 350D**, Canon EOS 550D***, Canon EOS 40D****, Nikon D300, Nikon D5100, Nikon D610****. Hardware i perifèrics: ordinador Compaq SR5219, Escàner CanoScan 8800F, Impressora Epson R-800**, Impressora Canon PIXMA PRO 9000***.
Software: Adobe Photoshop, Adobe Photoshop LIGHTROOM*, Adobe ACROBAT professional*.

Estació 3. Destinada a la observació i captura de fotografia i vídeo a través de lupes binoculars i microscopis (microfotografia) per a observació en temps real de fenòmens biològics (classes de ciències naturals i biologia) i per la realització de treballs específics (fotografia científica).
Càmeres:Moticam 352**, Educam Student Pro****, Moticam 1000****
Hardware: PC amb pantalla de 24”****
Software: Adobe Photoshop, Motic Images Plus 2.0ML.
* Amb subvenció d’ADOBE a través d’un pare de la cooperativa.
** Amb subvenció dels premis de Fotografia de La Mostra i de Fotografia científica.
*** Amb subvenció de CANON a través d’un pare de la cooperativa.
**** Amb subvenció de laboratoris Almirall S.A. (Almirall I+D).

FotoK

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem