Bioimatges 2019

Premis Bioimatges 2019

La fotografia "Damisel·la a punt d’enlairar-se" de Carla Duran Castella, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el 2n premi del concurs Bioimatges 2019 de la categoria de Batxillerat i Formació Professional. Felicitats Carla!

Aquest concurs biennal, organitzat pel Col•legi de Biòlegs de Catalunya (CBCAT), té com a principals objectius realçar visualment els valors del món biològic, disposar d'una col•lecció de fotografies de temàtica biològica amb finalitats pedagògiques i preparar una exposició itinerant amb les imatges de major qualitat.

Malgrat la resta de fotografies enviades no han guanyat cap premi, el jurat del concurs, com en les edicions precedents, possiblement també seleccionarà (perquè formin part de l'exposició degut a la seva qualitat fotogràfica, estètica i pedagògica) moltes de les fotografies presentades pels alumnes de l’Escola, que aquest any han estat els següents:

2n Batxillerat: Aina Baleta, Alba Jiménez, Anna Carreras, Carla Duran, Gisela Santero, Mireia Cruz, Núria Rodríguez.

1r Batxillerat: Ariadna Figueras, Emma Taulé, Paula Licona.

4t ESO: Aïda Gavaldà, Víctor Hidalgo, Claudia Ruíz, Emma Sánchez, Arnau Santero. Carla Rodríguez de M., Carlos Hernández, Claudia Ruíz, Emma Sánchez, Hilda Gambús, Jan Gambús, Laia Pons, Núria Cruz, Núria Planas, Rosa Carreras.

2n ESO: Marcel Barrio.

1r ESO: Adrià Llopart, Alba Rodon Anna Martínez, Emma López, Laia Gurrea, Marina Tillo, Sara García, Teo Masip.

Primària: Bed Boadas.

5è Primària: Jan Perchés, Maria Ayala, Martina Calderero, Mireia Rodríguez.

 

Fotos presentades

Fotos entrega de premis

Foto premiada en alta resolució

Darrera modificació el Dimarts, 18 Febrer 2020 09:14

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem