Fotografia científica 2014

Treballs voluntaris de Fotografia científica (principalment de caire biològic) d'alumnes de 3r i de 4t d'ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat, realitzats durant les vacances d'estiu.

Esporàdicament, alguns dels nostres alumnes tenen l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics adquirits de fotografia per realitzar petits reportatges d'indrets especialment rellevants des del punt de vista biològic. Aquest any és el cas de Roger Ferraz (4t d'ESO), Albert Simón (1r de Batxillerat) i Laia Battestini (2n de Batxillerat). Les fotografies més rellevants es presentaran al proper concurs de BIOIMATGES organitzat pel CBCAT (Col·legi de Biòlegs de Catalunya) i també formaran part de la propera Exposició de fotografia de l'Escola Mestral.

Tots els Treballs

Sara Jiménez (3r ESO)

Arnau Ruiz (3r ESO)

Ariadna Gorriz (3r ESO)

Èlia Rius (4t ESO)

Roger Ferraz (4t ESO)

Albert Simón (1r Batxillerat)

Laia Battestini (2n Batxillerat)

 


Els treballs presentats s’acullen a la llicència by-nc-sa (Reconeixement - No comercial - Compartir igual) de Creative Commons, segons la qual es reconeix l'autoria, no es permet un ús comercial de l'obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer amb una llicència igual a la que regula l'obra original.

Darrera modificació el Dimecres, 28 Juny 2017 11:46

Mitjà

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem