Fotografia científica 2012

Treballs de Fotografia científica (principalment de caire biològic) d'alumnes de 2n, de 3r i de 4t d'ESO, corresponents al treball d'estiu voluntari per les assignatures de Ciències Naturals (2n d'ESO) i de Biologia i Geologia (3r i 4t d'ESO).
Esporàdicament, alguns dels nostres alumnes tenen l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements teòrics adquirits de fotografia per realitzar petits reportatges d'indrets especialment rellevants des del punt de vista biològic. Aquest any és el cas de Dídac Gascón (Patagònia argentina i xilena) i de Laia Battestini (sabana africana).
Les fotografies més rellevants es presentaran al concurs BIOIMATGES 2013 i també formaran part de la propera Exposició de fotografia de l'Escola Mestral.

Tots els treballs 2nESO 3rESO 4tESO

Treballs per alumnes:

Bernat Baleta

Blanca García

Dídac Gascón

Èlia Fort

Enric Vila

Irene Encinas

Júlia Alguacil

Júlia Escudero

Júlia Rolduà

Laia Battestini

Laia Ginestà

Laia Juvanteny

Lídia Martínez

Mar Pons

Mar Prieto

Marc Olivella

Marta Castellanos

Quim Agell

Raquel Ramírez

Sònia Marías 1

Sònia Marías 2

Txell Bosch

 


Els treballs presentats s’acullen a la llicència by-nc-sa (Reconeixement - No comercial - Compartir igual) de Creative Commons, segons la qual es reconeix l'autoria, no es permet un ús comercial de l'obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer amb una llicència igual a la que regula l'obra original.

Darrera modificació el Dimarts, 03 Febrer 2015 10:41

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem