шаблоны joomla 3.0
новости туризма
Estàs aquí:Inici Etapes Batxillerat Proves d'Accés a la Universitat (PAU)

Proves d'Accés a la Universitat (PAU)

RESULTATS DE LES PAU 2014.

Enguany era el cinquè any del nou model de prova d’accés a la universitat (LOE), amb una part optativa específica segons els estudis que es vulguin seguir. Els resultats dels alumnes a l’Escola han estat excepcionalment bons, sobretot en la Fase general. Prenent-la com a referència per la comparació han estat els tercers millors resultats de la història de l’Escola.

Les proves d’accés a la universitat (PAU) d’enguany han estat superades pel 100% d’alumnes de l’Escola per un 95 % que ho ha fet a Catalunya.

La mitjana dels alumnes de l’escola ha estat de 7,17 vuit dècimes superior al 6,34 de la resta d’escoles de Catalunya.

Aquests resultats s’obtenen tot i presentar a selectivitat un 89 % dels alumnes inicials de 2n de batxillerat de l’escola (25 de 28), mentre la mitjana de Catalunya només presenta un 60 % dels alumnes, això fa més meritoris els resultats obtinguts.

Per matèries són especialment bons els resultats en llengua catalana (dos punts per damunt de la mitjana catalana) història de l’art, matemàtiques ciències i anglès. 

 

RESULTATS DE LES PAU DEL PERÍODE 2000-2014    

També presentem els resultats acumulant els 10 anys de LOGSE, obtenint així dades de 15 anys i per tant fortament significatives.

El 91 % dels alumnes de Catalunya han superat les PAU, a l’escola Mestral l’han superada més del  99,5 % dels alumnes. No les han superades un 9 % a Catalunya per un 0,5 % a la Mestral.

El nombre d’alumnes que no supera el 2n de Batxillerat és del 31 % a Catalunya, a l’escola no ho fa el 12 % dels alumnes.

El 54 % dels alumnes de Catalunya que comencen 2n de Batxillerat acaben aprovant el curs, la selectivitat i accedint a la universitat. A l’escola Mestral ho fan el  86 %. Això fa més meritoris els resultats a les proves de selectivitat dels alumnes de l’escola ja que són obtinguts presentant un proporció d’alumnes a les PAU  molt més alta que la resta de centres.

La nota mitjana de les PAU és de 5,8 mentre que la mitjana dels alumnes de l’escola Mestral és de  6,8. Això ha permès que una proporció molt alta d’alumnes pogués optar pels estudis i el centre que havia sol·licitat en primera opció.

Així com els resultats de l’Escola són relativament estables, tant en el nombre de suspesos (al voltant del 10%) com en les notes a selectivitat (al voltant d’un 7), és interesant constatar que a nivell del conjunt de Catalunya els darrers anys s’observa una tendència a una major exigència amb més alumnes suspesos (tornant a suspendre més del 30 % d’alumnes) però amb una millora clara dels resultats a selectivitat dels que aproven com es veu en el gràfic.

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
Fax: 93 666 17 78
tac.lartsemalocse@lartsem

Estàs aquí:Inici Etapes Batxillerat Proves d'Accés a la Universitat (PAU)