XXIè Concurs de Fotografia matemàtica de l'ABEAM

L’ABEAM (Associació de Barcelona per a l'Estudi i l'Aprenentatge de les Matemàtiques) organitza cada any un concurs fotogràfic destinat a observar i captar la presència de la matemàtica en el món que ens envolta. Aquest any l’escola hi ha participat amb 6 fotografies, corresponents a la fotografia guanyadora en cada categoria del concurs realitzat prèviament a l’escola (vegeu “XIè concurs de Fotografia matemàtica” en una notícia recent anterior). D’aquestes 6 fotografies, 3 han resultat guardonades: “Tot anirà hexagonalment bé” de Dídac Montiel Sans de 4t de Primària (3r premi en la categoria Primària 34), “Cercles de la vida” de Bernat Rovira Pérez de 5è de Primària (accèssit en la categoria Primària 56) i “Per observar els planetes cal dirigir la vista cap amunt” d’Anna Botella Sánchez de 1r de Batxillerat (1r premi en la categoria Geogebra). Moltes felicitats a tots tres!

L’entrega de premis es va fer telemàticament en streaming directe pel canal YouTube el passat dilluns 29/06/2020 a les 17h, i està disponible a la web de l’ABEAM en aquest enllaç.

Podeu veure les fotografies en alta resolució clicant els números: 1, 2, 3.

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem

EscolaMestral RT @linformatiu_tve: Els escolars treballen online. Les matèries que facin no seran avaluables. També els recomanen que facin jocs amb la f…