Escola Mestral

L'ESCOLA DES DE CASA

Segueix tota l'activitat online a les nostres xarxes socials
i consulta l'apartat circulars informatives.

Estàs aquí:Inici Agenda Notícies destacades L’Escola Mestral a l’Smart Cities Congress i a les Jornades MTalent
Divendres, 29 Novembre 2013 11:45

L’Escola Mestral a l’Smart Cities Congress i a les Jornades MTalent

Des de fa un parell de cursos a l’escola estem incorporat la utilització de software de desenvolupament d’aplicacions per sistema operatiu Android substituint els llenguatges de programació de caire més acadèmic. Això ens permet dur a terme projectes de desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, tablets i smartphones.

Em aquest context, en Quim Gómez, alumne de 2n de batxillerat, ha creat l’aplicació EMeteo, una aplicació per mòbils Android disponible a Google Play que permet consultar de manera àgil les dades de l’estació meteorològica instal·lada en la nostra escola. Podem accedir tant a les dades en temps real (temperatura, humitat, pressió, velocitat i direcció del vent, radiació solar i sensació tèrmica) com a les dades enregistrades en les últimes 24 hores. Aquesta estació, que forma part de la Xarxa Meteoclimàtic, és una referència contrastada per consultar el temps a Sant Feliu amb alta fiabilitat.

Gràcies a la invitació que ens va fer l’Ajuntament de Sant Feliu mitjançant el Programa Sant Feliu On Line vàrem poder participar a l’Smart Cities Congress i presentar aquests projectes en el context de l’activitat "Coworking, emprenedors i digizens" realitzada a l’stand de la Diputació de Barcelona el dia 20 de Novembre. També vàrem intervenir, com a exemple de cas d’èxit local relacionat amb el sector mòbil, en la Jornada de Formació MTalent que es va realitzar a l’Auditori del Palau Falguera el dia 26 de Novembre.

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem

EscolaMestral RT @linformatiu_tve: Els escolars treballen online. Les matèries que facin no seran avaluables. També els recomanen que facin jocs amb la f…
Estàs aquí:Inici Agenda Notícies destacades L’Escola Mestral a l’Smart Cities Congress i a les Jornades MTalent