Actualitat

La Laia i l’Ariadna de segon d'ESO i la Mira de primer d'ESO han participat al concurs 'Technovation girls'. Durant l’activitat extraescolar de Robòtica amb el Dani, han creat una aplicació, “Wildar”, per a detectar animals, penjar-ne la seva localització a una xarxa i poder registrar on es troba cada un d’ells, sobretot a la zona de Collserola. Durant la jornada a la Universitat Politècnica de Catalunya del passat dissabte, van participar a tallers i van realitzar una presentació de la seva aplicació a un jurat expert en la matèria, que les va valorar molt positivament. Finalment, van resultar ser les guanyadores de la primera fase i passen a la següent! Moltíssimes felicitats noies, us desitgem molta sort!
Dimecres, 17 Maig 2023 10:28

Construïm la nostra caseta a Infantil

Dijous, 11 Maig 2023 14:35

Festes de Primavera 2023

Festes de Primavera de l’escola el 19 i 20 de maig!

Aquí podeu descarregar el programaPROGRAMA FESTES 2022-23

Dimecres, 26 Abril 2023 07:50

Cantània 2023

El 18 d'abril les nenes i els nens de cinquè de primària van viure una experiència emocionant. Van participar de la Cantània d'enguany a l'Auditori de Barcelona tot acompanyant el meravellós viatge de la Sara, la protagonista, amb les seves cançons. L'enhorabona cinquè, va quedar molt bé!

Dimarts, 11 Abril 2023 14:10

Acollim el mot : dia mundial de la poesia

El 21 de març vam celebrar el dia mundial de la poesia amb dues activitats! Per començar, alguns alumnes de primer i segon de batxillerat van preparar un recital musico-poètic on van llegir poesies de dones en català, castellà, anglès i francès. A continuació, el traductor i escriptor, Xavier Zambrano, va realitzar una xerrada en la qual ens va poder explicar els secrets de la traducció literària i en què consistia la seva professió! Va ser un matí fantàstic i ple de poesia!
Els alumnes de 3r ESO van realitzar una activitat guiada al pati de l'escola per dues arquitectes dins el programa Agenda 2030 de la l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquest any estem treballant a les classes de Tecnologia i de Química ”L’escola i els seus entorns com a Refugis Climàtics per a tothom".
Dimarts, 07 Febrer 2023 08:03

Textures damunt paper i cartró

Els nens i nenes de quart de primària han realitzat unes produccions molt crestives sobre les textures damunt paper i cartró. Aquest és el resultat que es va iniciar amb el coneixement, cerca i creació de diferents textures, sempre partint de la quotidianitat.
Dimecres, 18 Gener 2023 10:53

El Clarobscur

Treballs realitzats pels alumnes de 5è de primària

Pàgina 1 de 22

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem