Actualitat

Els alumnes de 3r ESO van realitzar una activitat guiada al pati de l'escola per dues arquitectes dins el programa Agenda 2030 de la l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquest any estem treballant a les classes de Tecnologia i de Química ”L’escola i els seus entorns com a Refugis Climàtics per a tothom".
Dimarts, 07 Febrer 2023 08:03

Textures damunt paper i cartró

Els nens i nenes de quart de primària han realitzat unes produccions molt crestives sobre les textures damunt paper i cartró. Aquest és el resultat que es va iniciar amb el coneixement, cerca i creació de diferents textures, sempre partint de la quotidianitat.
Dimecres, 18 Gener 2023 10:53

El Clarobscur

Treballs realitzats pels alumnes de 5è de primària

Dilluns, 12 Desembre 2022 11:37

Treballs de Recerca 2022-2023

Dijous 15 de desembre, comencen les presentacions dels Treballs de Recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat.

Podeu consultar els horaris i veure un resum de cada treball al següent enllaç: MES INFORMACIÓ AQUI

CLIC AQUÍ PER VEURE LES FOTOS DE LES PRESENTACIONS

Divendres, 02 Desembre 2022 14:12

Estigues al dia...

Dimarts, 29 Novembre 2022 12:41

Club de Codi de sisè

Petita mostra del projecte del braç robòtic que han fet al Club de Codi de sisè de primària i primer d'ESO. Han programat plaques Micro:bit i han creat les peces amb la impressora 3D!

https://www.instagram.com/p/ClhJTITteZv/

Dimarts, 29 Novembre 2022 12:38

Dia de santa Cecília

Visca la música i visca els concerts al hall de l’escola! Són tots uns artistes!

Dimarts, 29 Novembre 2022 12:27

La Castanyada a l'Escola

Divendres 28 d'octubre va ser una tarda molt especial: vam celebrar la castanyada! El grup de grallers i timbalers va tocar algunes cançons per acompanyar quatre simpàtics castanyers que van venir a visitar-nos des del Montseny. Les classes d’infantil van disfressar-se de castanyers i castanyeres, els alumnes de primària van realitzar danses i cançons que havien preparat a les classes de música i els nois i noies de primer i segon d’ESO van inventar una gimcana ben original per als més petits. Tothom s'ho va passar d’allò més bé!!

Podeu veure totes les fotografies a l'espai privat d'aquest curs

Dimarts, 29 Novembre 2022 12:25

Setmana de la Ciència

Un any més, l’escola participa en la Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb l'objectiu de despertar i potenciar l'interès vers la ciència i la tecnologia entre els més joves. Aquest any, hi participa tota l’escola: des d’infantil fins a batxillerat i els més grans oferiran activitats per als més petits. Alhora, antics alumnes de l’escola, que ara desenvolupen la seva activitat professional en el camp de la recerca científica i tecnològica, realitzaran xerrades sobre aquests temes als alumnes de secundària i batxillerat. Segur que serà un dia molt especial i ple de nous aprenentatges! Visca la ciència!

Pàgina 1 de 21

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem