Escola Mestral

L'ESCOLA DES DE CASA

Segueix tota l'activitat online a les nostres xarxes socials
i consulta l'apartat circulars informatives.

Estàs aquí:Inici Activitats Activitats culturals Teatre Esperant Godot de Samuel Beckett, direcció Ferran Utzet

Teatre Esperant Godot de Samuel Beckett, direcció Ferran Utzet

Dijous 5 de desembre de 2019:

Teatre Esperant Godot de Samuel Beckett, direcció Ferran Utzet

a la Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228-232, 08005 Barcelona (Metro L4, Poblenou)

preu: 12,80 €

hora: 20:00

durada: 2h 30´ (amb entreacte de 15´)

quedarem a les 19:15 a l’entrada del teatre per fer una explicació

 

Al llarg de la seva producció dramàtica, Beckett va renovar el llenguatge teatral creant noves relacions entre els diferents elements dramàtics i deslligant el gest de la paraula i tractant la llum com un personatge més. En aquest muntatge, va introduir un nou tipus d'acció dramàtica: el temps i l'espai són indeterminats i ahistòrics, la tragèdia es porta tan al límit que resulta còmica per la seva caricaturització i el to és grotesc, absurd i transcendent, com és recurrent en la seva obra.

Tot esperant Godot s’escriu l’any 1948, quan Europa ha quedat devastada per la guerra, el món ha descobert els camps d’extermini i Hiroshima i Nagasaki han estat arrasades  per les bombes atòmiques.

L'obra es divideix en dos actes, i en ambdós apareixen dos vagabunds anomenats Vladimir i Estragó, que esperen en va al costat d'un camí un tal Godot, amb qui (potser) tenen alguna cita. Aquesta situació escènica forma part del cànon de l’imaginari teatral universal. De fet, podem pensar que amb ella s’inicia el teatre contemporani occidental. No sabem qui és Godot, o quin tipus d'assumpte hi han de tractar. A cada acte, hi apareixen el cruel Pozzo i el seu esclau Lucky, seguits d'un noi que fa arribar el missatge a Vladimir i Estragó que Godot no vindrà avui, "però demà segur que sí".

 

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem

EscolaMestral RT @linformatiu_tve: Els escolars treballen online. Les matèries que facin no seran avaluables. També els recomanen que facin jocs amb la f…
Estàs aquí:Inici Activitats Activitats culturals Teatre Esperant Godot de Samuel Beckett, direcció Ferran Utzet