шаблоны joomla 3.0
новости туризма
Estàs aquí:Inici Activitats Activitats culturals Activitats culturals (arxiu) Visita a l’exposició Velázquez i el segle d’or

Visita a l’exposició Velázquez i el segle d’or

Divendres 11 de gener de 2019:

al Caixafòrum

preu: gratuït

hora: 16:00

 

Per comprendre l'evolució pictòrica de Velázquez és imprescindible analitzar la seva obra més enllà de la història de la pintura espanyola i situar-se en un context artístic internacional molt més ampli.

Una selecció de quadres relacionats amb Velázquez, les col·leccions reials espanyoles i la pintura del Segle d’Or transporten el visitant per les influències artístiques del mestre sevillà.

Una oportunitat magnífica per veure l’obra de velázquez al costat de la d’altres genis del seu temps, com ara tiziano, rubens, giordano, ribera, brueghel el vell, van dyck, de lorena, zurbarán o murillo.

A través de l’obra d’un dels millors pintors de tots els temps i d’altres grans mestres contemporanis, així com d’alguns dels millors poemes de l’època, ens endinsarem en el Barroc i en el Segle d’Or espanyol.

L'obra de Diego de Velázquez (1599-1660) s'inscriu en un ampli context a causa del caràcter global de la monarquia espanyola, que regnava a la península Ibèrica però també a Flandes, a territoris d'Itàlia i en algunes zones d'Amèrica i Àsia, com a les Filipines. Aquest cosmopolitisme es reflectia en les col·leccions del rei, molt riques en pintures d'artistes d'aquests territoris. És dins d'aquest marc internacional on s'entén millor l'art de Velázquez.

La mostra ens acosta a aquest món de Velázquez a través de set obres del mestre sevillà i cinquanta obres més de grans artistes relacionades amb ell mateix.

 

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem

EscolaMestral LA POSTA DE LES TORTUGUES A finals de la setmana passada, la petita commoció mestralera anual va passar: Les tortug… https://t.co/DTtr35HaO2
Estàs aquí:Inici Activitats Activitats culturals Activitats culturals (arxiu) Visita a l’exposició Velázquez i el segle d’or