Escola Mestral

L'ESCOLA DES DE CASA

Segueix tota l'activitat online a les nostres xarxes socials
i consulta l'apartat circulars informatives.

Teatre: En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès

Dimarts 17 i dimecres 18 de gener de 2017:

 

Teatre: En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès

Direcció Joan Ollé, amb Ivan Benet i Andreu Benito

Preu: Gratuït!

Hora: 20:00

L’Anna Llopart, exalumna i mare de l’escola, i Daniel Bazin, tècnic de so i pare, ens han fet un regal de Nadal: 20 entrades per a la Sala petita del TNC. Anirem a veure: En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès, una obra que ens farà reflexionar sobre la condició humana:

De nit, un comerciant i un client negocien al carrer. L’obra es mou a través de la mútua solitud amb el comerciant incapaç de vendre i el client incapaç de comprar. Mai queda clar què té cadascú per oferir a l’altre. Koltès està interessat en el poder, la negociació i la violència, i la manera com ens tractem els uns als altres.

Us adjunto una petita informació sobre l’autor i l’obra:

Bernard-Marie Koltès (1948-1989), dramaturg francès. Malgrat la seva curta vida és considerat un clàssic del teatre contemporani, essent un dels dramaturgs francesos més representats. El seu treball posa en escena el continuat intent de comunicació entre persones, donant veu particularment a les més desafavorides.

En la solitud dels camps de cotó (1985): A l’hora fosca en què les persianes dels comerços ja s’han tancat, dos desconeguts es troben clandestinament per dur a terme una transacció que posarà en joc les seves identitats i acabarà posant en risc alguna cosa més que la satisfacció de les intencions secretes de cadascú.
La força del desig a través dels laberints imprevisibles del llenguatge, en un dels duels més emblemàtics del teatre contemporani, protagonitzat per Andreu Benito i Ivan Benet, gràcies a la vibrant dialèctica de Bernard-Marie Koltès, que arriba per primera vegada al Teatre Nacional de Catalunya.

.

On Participem

On som?

Carretera Sànson, 81
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel: 93 666 14 28
tac.lartsemalocse@lartsem

EscolaMestral RT @linformatiu_tve: Els escolars treballen online. Les matèries que facin no seran avaluables. També els recomanen que facin jocs amb la f…